Search
Close this search box.

ویزای تحصیلی

اگر شما هم دانشجو هستید و می‌ خواهید در بهترین دانشگاه ‌های جهان تحصیلات خود را ادامه دهید یا این ‌که به‌ عنوان دانش‌ آموز در مدارس بین‌ المللی تحصیل کنید برای ورود به کشورها باید ویزای تحصیلی یا ویزای دانش ‌آموزی را در اختیار داشته باشید که در نهایت بعد از دریافت ویزا مراحل دیگری پیش روی شما قرار می‌ گیرد.

به صورت کلی از مراحل اخذ ویزای تحصیلی می‌ توان به اخذ پذیرش تحصیلی از طرف دانشگاه یا مدرسه مورد نظر نام برد، دقت داشته باشید که برای دریافت ویزا می ‌توانید به سفارت کشور مورد نظر خود مراجعه کنید تا ویزای تحصیلی را برای شما صادر کنند.

تحصیل در کانادا

هر ساله دانشجویان بسیاری از سراسر دنیا در آرزوى تحصيل در كانادا و بهره مندى از امكانات پیشرفته تحصیلی آن و همچنين گرفتن اقامت دائم، راهی اين كشور پهناور مى شوند

تحصیل در انگلیس

انگلستان همواره به خاطر سیستم آموزشى قوى و كيفيت بالاى تحصيل، نظر بسیاری از دانشجويان بين المللى را به خود جلب کرده است.

تحصیل در آلمان

تحصیل در آلمان در دانشگاه های دولتی یا خصوصی صورت می گیرد. تحصیل در دانشگاه های دولتی آلمان تقریبا رایگان است اما زبان تحصیل در این دانشگاه ها آلمانی می باشد و دانشجو باید به آلمانی مسلط باشد

تحصیل در آمریکا

تحصیل در آمریکا شرایط ویژه ای نسبت به ساير كشور ها دارد. معمولا اخذ پذیرش تحصیلی از آمریکا برای ایرانیان سخت است و اگر قصد تحصیل در این کشور را دارید باید از تکمیل بودن مدارک خود و همچنين دارا بودن شرايط اطمينان حاصل كنيد.

تحصیل در استرالیا

تحصیل در استرالیا تنها به شرط اخذ بورسیه تحصیلی رایگان است. با وجود پایین نبودن هزینه تحصیل در استرالیا، می توان این روش مهاجرت را به عنوان یکی از روش های سودآور در دراز مدت معرفی کرد. چرا که با اتمام تحصیل استرالیا فرد متقاضی می تواند اقدام به دریافت ویزای جست و جوی کار در این کشور کند

تحصیل در ایتالیا

ایتالیا قلب گردشگری اروپا و رتبه هشتم اقتصاد در دنیا از نظر میزان تولید ناخالصی واقع در بخش اروپای جنوبی و غربی و دریای مدیترانه میباشد که به عنوان یک مقصد محبوب برای گردشگری، تحصیل، اشتغال و مهاجرت تحصیلی، کاری و ... تلقی میشود.

بسیاری از افراد متقاضی برای تحصیل در کشورهای خارجی ممکن است با گپ تحصیلی مواجه باشند یا این ‌که سن آن ‌ها بالا باشد که تحت این شرایط تحصیل در کشورهایی که ریسک دریافت ویزای آن‌ ها کم ‌تر است مناسب‌ تر می‌ باشد که تحت این شرایط به ‌راحتی می ‌توانید با داشتن نامه پذیرش از دانشگاه با ریسک عدم پذیرش ویزا مواجه نشوید. 

شرایط دریافت ویزای تحصیلی

ویزا به ۱سندیت مسافرتی گفته می‌ شود که به‌ صورت مهر یا لیبل آن را بر روی گذرنامه قرار می‌ دهند و متقاضیان می‌ توانند به‌ صورت قانونی از کشور خود خارج شوند. لازم به ذکر است که بگوییم ویزا از انواع مختلفی برخوردار است که ویزای تحصیلی یکی از آن ‌ها می‌باشد و هر کشوری برای ارائه ویزای تحصیلی شرایط خاص خود را دارد. 

ویزای تحصیلی خود به دو دسته ویزای دانشجویی و ویزای دانش ‌آموزی تقسیم خواهد شد و متقاضیان تا زمانی ‌که در دوره تحصیلی مدنظر خود در کشور مقصد پذیرش نشوند نمی‌ توانند اقدامات لازم را برای دریافت ویزای تحصیلی انجام دهند، بنابراین از شرایط دریافت ویزای تحصیلی می ‌توان به مشخص کردن کشور مقصد، دانشگاه درخواستی، مقطع تحصیلی و … اشاره کرد. 

 

مدارک اخذ ویزای تحصیلی

هر کشوری با توجه به قانون هایی که مربوط به مهاجرت دارد اسناد مختلفی را از اشخاص برای ارائه ویزا دریافت می‌ کند، بنابراین می‌ توان گفت هر کشوری مدارک اختصاصی را برای ارائه ویزای تحصیلی دارد، اما به‌ صورت کلی می‌ توان گفت افراد باید گذرنامه معتبر، تمکن مالی، اثبات حسن نیت و مدارک زبان را در اختیار داشته باشند. 

فردی که به‌ عنوان دانشجوی خارجی می‌ خواهد در کشورهای دیگر تحصیلات خود را ادامه دهد باید به زبان انگلیسی مسلط باشد، چرا که معمولا دانشگاه‌ ها دروس را براساس زبان همان کشور یا زبان انگلیسی تدریس می ‌کنند، بنابراین شرکت در آزمون آیلتس، آزمون تافل و آزمون PTE از ضروریات است. 

شاید دانشگاه‌ های مختلف هر یک از تست ‌هایی که گفته شد را از شما قبول کند، اما برای این ‌که بتوانید ویزای خود را دریافت کنید باید آزمون ‌های خاصی را انجام داده و نمره حد نصاب را کسب کنید به‌ عنوان مثال یکی از کشورهایی که مبنای پذیرش را براساس آزمون تافل بررسی می کند کشور انگلیس می باشد.

به طور کلی مراحل اخذ ویزای تحصیلی این است که بعد از دریافت نامه پذیرش از طرف دانشگاه مورد نظر باید مراحل گفته‌ شده را به‌ درستی انجام دهید، البته دقت داشته باشید که داوطلبان می‌ توانند با استفاده از دو روش آنلاین و حضوری دریافت ویزای خود را انجام دهند. 

بعد از این مراحل نوبت به پرداخت هزینه درخواست شما می سرد، در واقع هر داوطلبی برای این که ویزای دانشجویی خود را دریافت کند باید مبلغی را پرداخت نماید و مرحله آخر هم شامل مصاحبه و ثبت بیومتریک می‌ شود که می ‌توانید آن را به ‌صورت آنلاین انجام دهید.

دقت داشته باشید ویزایی که صادر می‌ شود تنها یک دوره زمانی خاصی مورد قبول واقع می ‌شود، بنابراین بعد از اتمام تحصیل باید برای تمدید آن مجوزهای لازم را داشته باشید، اما دقت کنید حداقل ۳۰ روز قبل ‌از به اتمام رسیدن ویزا برای تمدید آن اقدامات مورد نظر را انجام دهید. 

 

شرایط اخذ ویزای دانشجویی

شاید بسیاری از افراد در مورد شرایط اخذ ویزای دانشجویی تمدید آن، مدارک و … سوالات زیادی داشته باشند، از طرفی عده‌ ای ممکن است تصور کنند که با ویزای دانشجویی می توانند اقامت دائم را دریافت کنند، اما باید بگوییم که این تصور غلط است چون هر ویزایی که صادر می شود تنها برای مدت زمان خاصی قابل استفاده است و بعد از اتمام باید به تمدید آن بپردازید.

به صورت کلی با اطلاع در مورد شرایط پیش رو به‌ راحتی می‌ توانید در کشور مدنظر خود سکونت داشته باشید، اگر بخواهیم به ‌صورت ساده‌ تر بیان کنیم باید بگوییم ویزای دانشجویی تنها برای یک دوره اقامت کوتاه‌ مدت در اختیار شما قرار می‌ گیرد، بنابراین زمانی‌ که توانستید بعد از اتمام تحصیلات تخصصی را یاد بگیرید به‌ راحتی قادر خواهید بود که ویزای خود را به ویزای کاری تبدیل کنید و این موضوع شرایطی را ایجاد می کند که اقامت خود را به اقامت دائمی تبدیل کنید. 

برای دریافت ویزای دانشجویی شروط مختلفی وجود دارد که می‌ توان از میان آن‌ ها پذیرش تحصیلی را نام برد. در واقع شما باید ابتدا کشور مد نظر خود را پیدا کنید و با دانشگاه‌ های آن ‌جا ارتباط برقرار کنید و در مورد ساپورت شدن رشته تحصیلی خود اطلاعاتی را به دست آورید، از طرفی هر کشوری برای پذیرش دانشجویان خارجی از شرایط تحصیلی و نظام آموزشی مختلفی برخوردار است که سال به سال این شرایط تغییر می کند.

یکی از راهکارهایی که به شما کمک می‌کند از شرایط اخذ ویزای تحصیلی و پذیرش کشور مورد نظر پیدا کنید اطلاع پیدا کنید مراجعه به سایت‌ های رسمی دانشگاه‌ ها می ‌باشد، زیرا توضیحاتی را در این مورد در اختیار افراد قرار می ‌دهند.

در قدم بعدی یکی از موارد مهمی که از اهمیت زیادی برخوردار است اثبات تمکن مالی شما می ‌باشد و کشور مقصد باید مطمئن شود که شما می‌ توانید شهریه دانشگاه را پرداخت کنید و زندگی خود را در این کشور به سر ببرید.

البته دقت داشته باشید افرادی که زیر ۱۸ سال سن دارند و قصد ادامه تحصیل در کشورهای خارجی را دارند باید مدارک مالی مربوط به سرپرست آن‌ ها ارائه داده شود تا بررسی کنند آیا از پس مخارج هزینه‌ های تحصیل بر می آیند یا خیر؟

 

مدارک اخذ ویزای تحصیلی

   همان ‌طور که گفته شد هر کشوری با توجه به قوانینی که دارد لیستی از اسناد را برای متقاضیان ارائه می‌ دهد تا بتوانند آن‌ ها را تهیه کنند و ویزای تحصیلی خود را دریافت کند، اما به ‌صورت کلی داشتن پاسپورت یکی از مهم‌ ترین مواردی است که باید آن را مدنظر قرار دهید، زیرا ویزای تحصیلی بسیاری از کشورها مبنای به اتمام رسیدن اعتبار پاسپورت آن ها است.

از دیگر مدارک اخذ ویزای تحصیلی این است که بتواند ثابت کنید دانشجوی ایرانی هستید که آن را می‌ توانید از طریق دریافت تاییدیه از موسسه آموزشی خود انجام دهید. 

گواهی پایان دوره ۳ ساله متوسطه، فرم درخواست ویزا، شناسنامه متقاضی و مدارک شغلی و یا سابقه شغلی، ۲ قطعه عکس رنگی، انگیزه نامه و مدرک آموزش‌ های زبان انگلیسی از دیگر مواردی است که باید آن‌ ها را فراهم کنید. 

 هزینه اخذ ویزای تحصیلی 

 شاید بسیاری از افراد در مورد هزینه اخذ ویزای تحصیلی کشورهای مختلف به‌ دنبال اطلاعات باشند، اما باید بگوییم که این هزینه در هر کشور با توجه به قوانینی که دارد متغیر می باشد و وزارت امور خارجه آن را تعیین خواهند کرد.

در مورد هزینه هایی که برای ویزای تحصیلی مد نظر است باید بگوییم که هر کشوری هر ساله تغییراتی را در مورد اخذ هزینه ‌های خود اعمال می ‌کند، به عنوان مثال ممکن است هزینه تحصیل در کانادا حدود ۱۲ هزار دلار باشد و سال بعد این مبلغ به ۱۴ هزار دلار تغییر کند.

 

پیمایش به بالا